"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο"


Aegean Blue Magazine

Taste & Travel

6 Ιουνίου Τεύχος καλοκαιριού 2024


9 προτάσεις για εξαιρετικό φαγητό στη Ρόδο



ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024



αθηνόραμα
ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ
25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Κάν’το όπως η Ρόδος! Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες που κατάφεραν να κάνουν το νησί προορισμό για τοπική κουζίνα


Το Νησί των Ιπποτών ούτε ντρέπεται ούτε ξεχνά την απολύτως ξεχωριστή τοπική του κουζίνα, φροντίζοντας να την προβάλλει συστηματικά και παντού από την πιο κλασική ως την πιο φίνα και εκλεπτυσμένη εκδοχή της. Είθε κάποτε αυτή η τάση να αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση